Sociale angst oefeningen

Download het gratis werkboek

"Sociale angst oefeningen waarmee jij negatieve gedachten overwint "

Heb je last van ongemak, verlegenheid, stress, angst of nervositeit in sociale situaties? De belangrijkste factor die dit veroorzaakt, is de manier waarop we denken. En dat terwijl deze gedachten niet altijd hoeven te kloppen!

Je kent het wel dat stemmetje dat zeg: “Je gaat het vast niet goed doen.” of “Zeg dat maar niet, dat is vast stom.” Deze gedachten zorgen ervoor dat jij je onzeker of angstig voelt. Je gedachten bepalen namelijk jouw gevoelens. Hoe jij je voelt, bepaalt wat je doet en dit bepaalt wat jij meemaakt.

Wil je de zorgen over wat anderen van je vinden of hoe ze op je reageren loslaten? Dan is het aanpakken van jouw overtuigingen de sleutel tot succes. Hiermee krijg je een blijvende verandering en doorbreek je patronen. Zo kom jij van jouw blokkades af, ervaar je meer zelfvertrouwen en creëer je letterlijk een leuker leven.

Sociale angst zelf overwinnen

Een unieke gids met bewezen effectieve sociale angst oefeningen

Een unieke gids waarmee je stap voor stap de negatieve gedachten overwint die jou ervan weerhouden om te doen en zeggen wat je wilt en je daarbij goed te voelen. Stapsgewijs leer je om jouw blokkerende gedachten te onderzoeken, een sterkere mindset te creëren en ga je de kracht van helpende gedachten ervaren.